Blogin päivittäminen on ollu niin mahottoman vaikeaa että.. Oikeasti ei edes ihan hirveää kiirettä ole ollu, mutta ei vaan ole saanu aikaseksi. Kortteja olen lähinnä tehny, aika montaki.. :) Laittelen niitä ajastettuna parille ens viikolle, koska ens maanantaina lähetään reissuun ja palataan vasta 15.8 eli melkein kaks viikkoa ollaan reissun päällä. Turussa ensin ja sitten Tampereella. Saapi nykiä hihasta jos tunnistaa.. :)
Uusin inspiroidu haaste on aiheuttanut erittäin suurta päänvaivaa. Ei vaan oikein keksi miten sen tekis. Yritän kuitenkin saada sen tehtyä ajoissa. Ja tietysti vähän lähtee askartelutavaraakin mukaan, että voi tehdä seuraavankin haasteen. Tein myös toissapäivänä "pienen" tilauksen heinikkaan ja tänään se pitäisi hakea postista.. Ostin nimittäin vihdoinkin cuttlebugin. Ei mulla siihen mitään stansseja ole, yks kohokuviointilevy tulee mukana kun sai kaupanpäälle. Pikkuhiljaa pitää ostella kun rahaa tulee..

Korttimateriaalivaihto on edennyt kolmanteen lähetykseen ja tällaista postia tuli ampalta maanantaina.

1777656.jpg

Ainakin minua inspiroi nämä materiaalit, ei vähiten värin puolesta, niin paljon että tein kortin samantien.. :)
MariaH oli käyttänyt eräässä kortissaan tuota pallotekstileimasinta kukan keskellä ja piti apinoida kun näytti niin kivalta..

1777662.jpg

muiden vaihtolaisten kortit: Arja, Amppa ja Jenskuliini